Szempillahosszabbítás

A szempillahosszabbítás mára már szinte egy külön szakmává nőtte ki magát. A sminktetoválás és a sminkelés mellett a szempillaépítés kap nagy szerepet mindkét üzletben. 

Minőségi anyagokkal, eszközökkel dolgozunk, büszkén kijelenthetjük, hogy a legjobb technikával, s ezek a munkafotóinkon láthatóak is. 


A “3D szempilla” elnevezés már a múlté. Megkülönböztetjük a következőképpen a szempillahosszabbítás fajtáit. Tulajdonképpen a D-k száma azt jelenti, hány db műszempilla kerül egy saját szempillára. 


Klasszikus alapszett (1D)


Szálanként kerül applikálásra minden saját pillára 1-1 választott ívű, hosszúságú, vastagságú műszempilla. 

Töltés 2 hetente ajánlott. 


Duplázott szett (2D)


Ennél a technikánál minden saját pillára 2db műpilla kerül felhelyezésre. Az eredmény nagyon dús, rendkívül tartós, viselése kényelmes.

Töltés 2-3 hetente ajánlott.


Volume szett (3-4D)


Abszolut könnyített, vékony szálakból felépített pillasor készül, minden saját szálra 3-3 szál kerül felragasztásra. Az elkészült pillasor a dúsnál is dúsabb, exklúzív látványt nyújt. Nem terheli a saját pillaállományt, hiszen a felragasztott szálak a sajátnál jóval vékonyabbak. 

Töltés 3 hetente ajánlott.Töltéskor eltávolítjuk a lenőtt szálakat, pótoljuk a hiányzókat. Fontos tudni, hogy építésre, illetve töltésre smink nélkül kell érkezni!

48(!!!)óráig nagyon kell vigyázni rá, víz, gőz, pára, szolárium, napozás… ezeket mind kerülni kell. Olajos, zsíros terméket a szemkörnyékre nem szabad használni, ez a tartósságot csökkenti.